Στο Διαβαλκανικό Κέντρο ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

 

 

Με έξοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη, ο Θωμάς Μαυρομιχάλης μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση.

 

Για αρκετές ημέρες, ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ για πάνω από δύο δεκαετίες, νοσηλεύτηκε στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, αλλά η ενημέρωση της οικογένειας Σαββίδη για το πρόβλημα υγείας από τον αντιπρόεδρο της, Χρυσόστομο Γκαγκάτση και η ενεργοποίηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, άλλαξαν τα δεδομένα, με την ΠΑΕ να αναλαμβάνει να καλύψει εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας.

Ο Θωμάς Μαυρομιχάλης, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο του ΠΑΟΚ ως Μάκης «Μανάβης», χρειάζεται άμεσης χειρουργικής επέμβασης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διαβαλκανικός Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε από το απόγευμα της 25ης Μαρτίου.

Εκεί θα υποβληθεί στην επέμβαση από τον χειρουργό κ. Λαμπανάρη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!