Εκτεταμένες ζημιές σε όχημα από πυρκαγιά στη Λευκωσία

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες βράδυ σε όχημα στην περιοχή του Αγίου Παύλου, στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 20:21 χθες η Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Ικάρου στον Άγιο Παύλο Λευκωσίας.

Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:45. Όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε οικόπεδο, υπέστη από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τετραήμερο από τις 06:00 της 22ης Μαρτίου 2019 μέχρι και τις 06:00 της 26ης Μαρτίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 146 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 104 αφορούσαν πυρκαγιές, 36 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!