«Είχαμε τα φυσιολογικά αποτελέσματα»

Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, εκ μέρους του γραφείου τύπου της ΚΟΠ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα πρώτα δυο παιχνίδια της Εθνικής με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο, τη συνέχεια, την κοσμοσυρροή στο παιχνίδι με το Βέλγιο, αλλά και για το παιχνίδι της Εθνικής Νέων.

«Είχαμε τα φυσιολογικά αποτελέσματα, αν και η νοοτροπία που προσπαθεί να αναπτύξει ο προπονητής, είναι η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Απέναντι από οποιονδήποτε αντίπαλο, να παίρνουμε βαθμολογικό κέρδος. Με το Βέλγιο που χάσαμε, δεχθήκαμε δυο τέρματα νωρίς στο παιχνίδι, στο β’ ημίχρονο κάναμε μια καλύτερη προσπάθεια, δεν ήρθε όμως το γκολ. Βλέπουμε τη συνέχεια, πήραμε τρεις βαθμούς με το Σαν Μαρίνο και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά για τα παιχνίδια που προηγήθηκαν με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν αρχές Ιουνίου με Σκοτία και Ρωσία…
«Είναι σε μια δύσκολη περίοδο αυτά τα παιχνίδια. Θα δούμε πως θα βγει το πρόγραμμα αφού τα παιχνίδια είναι σε λιγότερο από 20 ημέρες, μετά τον τελικό κυπέλλου που είναι ορισμένος για τις 22 Μαΐου. Επίσης, πρέπει να δούμε και αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό αφού ολοκληρώνονται πιο μετά τα πρωταθλήματά τους. Πρέπει να υπάρχει χρόνος ξεκούρασης για τους παίκτες και για την Εθνική».

Για το παιχνίδι με το Βέλγιο και τον τρόπου που αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο…
«Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πολλά. Το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του ο προπονητής, ήταν το πώς θα σταματήσει τον αντίπαλο. Τα δυο γρήγορα τέρματα δεν βοήθησαν το πλάνο του. Κρατάμε τις εμπειρίες που αποκομίσαμε για το μέλλον. Είδαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να τους πάρεις την μπάλα, ήταν απίστευτη ομάδα».

Για την Εθνική Νέων…
«Δεν πήγαμε καλά στα πρώτα δυο παιχνίδια. Ελπίζουμε σήμερα να κλείσουμε με θετικές εντυπώσεις και θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τουρκία».

Για την κοσμοσυρροή στο ΓΣΠ, και ότι δεν εξυπηρετήθηκε όλος ο κόσμος, λόγω του ότι αρκετοί ήταν που έσπευσαν… τελευταία στιγμή, για την κάρτα φιλάθλου…
«Είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί τόσος κόσμος. Είχαμε μεριμνήσει να έχουμε συνεργεία και ταμεία, ανοικτά από τις 10 το πρωί στο ΓΣΠ. φέραμε επιπλέον συνεργεία από άλλες επαρχίες. Η κάρτα φιλάθλου εκδίδεται από τον Ιούλιο και ο φίλαθλος πήρε το ρίσκο να έρθει 1 ώρα και 30 λεπτά πριν τον αγώνα και να εκδώσει την κάρτα. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο αυτό. Μας λύπησε πάρα πολύ αυτό το γεγονός όπου με λίγη περισσότερη προνοητικότητα, δεν θα είχε συμβεί. Θα δούμε την κατάσταση πως μπορούμε να την βελτιώσουμε, μας έχει στεναχωρήσει αυτό, όμως αν δεν αλλάξει η νοοτροπία και ο τρόπος που αντιμετωπίζει την έκδοση της κάρτας φιλάθλου ο κόσμος δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Το είχαμε και σε άλλα παιχνίδια αυτό, όμως με το Βέλγιο έγινε το αδιαχώρητο».