«Δεν φεύγει κανένας από την Τσέλσι αν ισχύσει η απαγόρευση μεταγραφών»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η έφεση της Τσέλσι θα συζητηθεί από την FIFA τον Απρίλιο και ο Κρίστενσεν αποκάλυψε ότι οι παίκτες έχουν ενημερωθεί ότι δεν πωλούνται σε περίπτωση απαγόρευσης μεταγραφών.

 

 

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Τσέλσι για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών μέχρι να εκδικαστεί η έφεση δεν έγιναν δεκτά από την FIFA, που τώρα ανακοίνωσε ότι η έφεση των μπλε κατά της απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους θα εκδικαστεί στις 11 Απριλίου.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι η οριστική απόφαση θα παρθεί τότε και στην Τσέλσι βρίσκονται σε αναμονή για τις επόμενες κινήσεις τους, γνωρίζοντας ότι η ελπίδα τους ήταν να «παγώσει» η υπόθεση μέχρι να τελεσιδικήσει μέσα από τις εφέσεις και να κερδίσουν χρόνο. Μέσα σε όλα αυτά ο Κρίστενσεν αποκάλυψε στην Ekstra Bladet ότι οι παίκτες έχουν ενημερωθεί πως σε περίπτωση που ισχύσει η απαγόρευση κανένας τους δεν θα πωληθεί.

«Τα μηνύματα που έχω είναι ότι η Τσέλσι θα κρατήσει όλους τους παίκτες σε αυτή την περίπτωση. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για μένα», τόνισε ο 22χρονος Δανός, που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον Σάρι στον πάγκο.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!