Ανακοίνωση Ανόρθωσης: “Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη παρουσία και την στήριξη του”

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στην συγκέντρωση στην Ταβέρνα Ζήνων που εντάσσεται στο πλαίσιο της οικονομικής εκστρατείας.

Αναλυτικά:

Mε αθρόα προσέλευση και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην Ταβέρνα Ζήνων, η πρώτη εκ των δύο συγκεντρώσεων-συναντήσεων, η οποία διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας και εντάσσεται στο πλαίσιο της οικονομικής εκστρατείας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη παρουσία και την στήριξη του σε μια ακόμη ενέργεια της ομάδας μας και ευελπιστούμε όπως αγκαλιαστεί με την ίδια θέρμη και η επόμενη εκδήλωση στο Παραλίμνι στις 6 Απριλίου.

Χοροεσπερίδα Οικονομικής Στήριξης ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ταβέρνα Ζήνων για το εξαιρετικό φαγητό και την άψογη φιλοξενία.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!