Παπουλής: “Δεν μου αρέσει να είμαι ευχαριστημένος όταν χάνω… αλλά”

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Αργά με βελτιωτικά βήματα που θα κάνουμε θα έχουμε καλύτερη συνέχεια. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Παπουλής μετά το παιχνίδι με αντίπαλο το Βέλγιο.

Όταν παίζεις με τόσο μεγάλες ομάδες τα πράγματα είναι δύσκολα από μόνα τους. Δεν μπήκαμε τόσο καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο νομίζαμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι όμως δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ. Όσο προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε τους ανεβάζαμε την ψυχολογία. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Να μην ξεχνάμε που βρίσκεται το Βέλγιο. Δεν μου αρέσει να είμαι ευχαριστημένος όταν χάνω, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια.

Είμαστε μια οικογένεια που δουλεύει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε σε μεταβατικό, αλλά καλό στάδιο. Αργά με βελτιωτικά βήματα που θα κάνουμε θα έχουμε καλύτερη συνέχεια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Χρειαζόμαστε και τον κόσμο δίπλα μας για να κάνουμε κάτι καλό. Όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να δούμε την Εθνική να μεγαλώνει.

».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!