Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχεται στις 27/3 η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Σε παγκύπρια δίωρη στάση εργασίας κατέρχεται την ερχόμενη Τετάρτη (27/3) η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί(ΠΟΑΤ – ΠΟΒΕΚ).

Η Ομοσπονδία με σημερινή της ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7.00 π.μ. – 9.00 π.μ. σε όλες τις πόλεις(αεροδρόμια και λιμάνια) «σαν πρώτο μέτρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τον νέο τρόπο που ζητάνε για να δεχτούν τις ενστάσεις μας, μιας και τόσα χρόνια δεν υπήρχε αυτό το μέτρο».

«Εδώ και δύο μήνες είμαστε σε διάλογο για το πιο πάνω πρόβλημα και καμία λύση», αναφέρει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΠΟΑΤ – ΠΟΒΕΚ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!