Οπαδοί πέταξαν μπουγάτσα στο γήπεδο

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο σετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάποιος πέταξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπουγάτσα. (Photos)

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ πέρα από την ένταση που υπήρξε μετά το τρίτο σετ είχε και μία ακόμα στιγμή που το σημάδεψε. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο σετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάποιος πέταξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπουγάτσα.

Την ίδια ώρα οι φίλοι των ερυθρολεύκων άρχισαν να φωνάζουν σύνθημα το οποίο έλεγε: “ΠΑΟΚ, θα πει μπουγάτσα με τυρί” και το όλο επεισόδιο ολοκληρώθηκε εκεί με τα παιδιά του γηπέδου να τρέχουν να σκουπίσουν το σημείο όπου προσγειώθηκε η μπουγάτσα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!