«Πονοκέφαλος» στο τεχνικό επιτελείο – Λήγουν πολλά συμβόλαια

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορεί να απολαμβάνουν από σήμερα (22/3) το τετραήμερο ρεπό τους, ωστόσο, η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι στόχος αποτελεί η διεκδίκηση της τρίτης θέσης, αλλά και η προσέγγιση των δύο πρώτων.

Οι Λαρνακείς μπορεί να ξεκουράζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά στο τεχνικό επιτελείο οι διεργασίες είναι συνεχόμενες ενόψει της νέας σεζόν στην οποία η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστική και να «κτυπήσει» τις εγχώριες «κούπες».

Ο Άντερ Μουρίγιο έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του, καθώς δώδεκα συμβόλαια ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται σε λίγο καιρό, με τέσσερις από αυτούς να είναι δανεικοί. Οι Τζεφρέν (Γκρασκόπερς), Ιγκόρ (Ολυμπιακός), Γκαρσία (Λεβάντε), και Ακίνο (Μούρθια), παίζουν για το μέλλον τους, με τον τελευταίο να έχει δικαίωμα να μείνει κάτοικος Λάρνακας και τη νέα περίοδο.

Από εκεί και πέρα, σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν για οκτώ ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τους: Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Κάσες, Αντωνιάδη, Ρουσιά και Χριστοδούλου. Η ανανέωση του ποδοσφαιρικού τμήματος στους κυπελλούχους της περσινής σεζόν είναι επιβεβλημένη, οπότε σίγουρα δε θα παραμείνουν όλοι που «κάθονται» με συμβόλαια που φτάνουν στη λήξη τους. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εκτός συνόλου θα τεθεί ο Καταλά, ενώ η περίπτωση του Κάσες θα εξεταστεί από την αρχή με το φινάλε των υποχρεώσεων.

Κυριάκος Αποστόλου