Στον αστερισμό της επιστροφής Κετσπάγια! (Δίχως δραματικές αλλαγές)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στον αστερισμό της επικείμενης επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια ζουν στην Ανόρθωση.

Ο Γεωργιανός επιστρέφει στο γήπεδο που δοξάστηκε όσο κανένας άλλος στο παρελθόν και άπαντες στο πρόσωπό του, βλέπουν τον προπονητή που θα επαναφέρει την ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία.

Φυσικά για να μιλήσουμε με τη γλώσσα του ποδοσφαίρου κανείς δεν είναι θαυματοποιός και κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδί. Η ομάδα που θα παραλάβει ο Κετσπάγια θα χρειαστεί αλλαγές, μπόλικη υπομονή. Είτε δυστυχώς, είτε ευτυχώς ο Κετσπάγια έχει και κάποια δεδομένα να διαχειριστεί και θα πρέπει να δουλέψει με αυτά.

Δραματικές αλλαγές στο ρόστερ δεν πρόκειται να γίνουν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στα χέρια του όλα τα συμβόλαια και ξέρει πως για να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δένονται με συμβόλαια, θα υπάρξουν αποζημιώσεις. Έδωσε στη διοίκηση τα ονόματα ποδοσφαιριστών, που εάν βρεθεί η χρυσή τομή επιθυμεί να αποχωρήσουν, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να το θελήσουν και οι ποδοσφαιριστές στις διαπραγματεύσεις. Διαφορετικά θα μείνουν στην ομάδα και θα δουλέψουν με τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια.

Για αυτούς που επιθυμεί να παραμείνουν από αυτούς που τα συμβόλαια λήγουν. Τα ονόματα είναι δύο τουλάχιστον για τις θέσεις στον κατάλογο Α’. Πρόκειται για τους Σίλτενφελντ και Στρούνα. Στον πρώτο κατατέθηκε πρόταση, ενώ στο δεύτερο κάτι τέτοιο θα γίνει με την επιστροφή από τις υποχρεώσεις του από την Εθνική Σλοβενίας.

Στα μεταγραφικά Οκρασβίλι και Λόρια είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν και είναι σίγουρο θα ακουστούν και άλλα για Γεωργιανούς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο Γεωργιανοί της ομάδας, οι Μικελτάντζε και Κατσαράβα θα αγωνίζονται ως κοινοτικοί, μιας και θα είναι ο δεύτερος τους χρόνος στην Κύπρο. Σημειώνεται πως ο Μπέκα θα συνεχίσει να είναι στον κατάλογο Β’. Η αγορά της Γεωργίας είναι μία που θα κοιτάξει ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ παράλληλα θα ρίξει το βλέμμα του και σε αυτή της Ελλάδας. Επιθυμία του Κετσπάγια δεν είναι άλλη από το να έχει συμπληρωμένο σχεδόν όλο το ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας.

Μάριος Μυλωνάς