Ο Ντιέγκο Κόστα… καθορίζει την αποζημίωση του Κόντε από την Τσέλσι

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Τσέλσι θα υποστηρίξει ότι δεν πρέπει να πληρώσει αποζημίωση στον Αντόνιο Κόντε λόγω των χειρισμών του με τον Ντιέγκο Κόστα.

 

 

Η δικαστική διαμάχη της Τσέλσι με τον Κόντε σχετικά με την αποζημίωση του τελευταίου μετά την απόλυσή του μπαίνει στην τελική ευθεία. Και σύμφωνα με τους Times η υποστηρικτική γραμμή των μπλε είναι απλή και αφορά τον Ντιέγκο Κόστα.

Ο Ιταλός τεχνικός ζητάει 9 εκατ. λίρες, όμως η Τσέλσι θα υποστηρίξει ότι το καλοκαίρι του 2017 οι χειρισμοί του Κόστα στην υπόθεση του Ντιέγκο Κόστα δεν ήταν προς το συμφέρον του συλλόγου και γι’ αυτό δεν τίθεται θάμα αποζημίωσής του. Ο Κόντε χωρίς τη συγκατάθεση του συλλόγου είχε στείλει μήνυμα στον Ισπανό επιθετικό ότι δεν τον υπολογίζει, κάτι που οδήγησε στην πώλησή του λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με την Τσέλσι η κατάσταση που διαμορφώθηκε οδήγησε στο να πωληθεί κάτω από την αξία του, ενώ η επιλογή του Κόντε, Μοράτα, που δεν δικαιολόγησε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για αυτόν με αποτέλεσμα ο σύλλογος να ζημιωθεί από τις κινήσεις του Κόντε.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!