Ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και τι σημαίνει Ομόνοια αλλά και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για την μεταγραφή του Ιρανού επιθετικού στους «πράσινους».
Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος είχε σαν ποδοσφαιριστή του τον Ανσαριφάρντ και στον Πανιώνιο και στην ΑΕΚ είναι ο πλέον κατάλληλος για να μας αναλύσει αυτή την μεταγραφή και όταν επικοινωνήσαμε μαζί του, το έκανε μετά χαράς.
«Θα βοηθήσει την Ομόνοια, είναι γεννημένος νικητής» ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε για τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του:
«Είναι ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας του, έχει πολύ καλές κινήσεις και έχει και το εύκολο γκολ. Δουλεύει για την ομάδα, δεν είναι από τους σέντερ φορ που βλέπουν μόνο τον εαυτό τους και μένουν απομονωμένοι στην αντίπαλη περιοχή».
Για την μεταξύ τους συνεργασία: «Τον είχα και στον Πανιώνιο και στην ΑΕΚ και είχαμε άψογη συνεργασία. Είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς».
Για την επιλογή της Ομόνοιας να τον αποκτήσει:  «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ιράν, με τεράστιες εμπειρίες σε μεγάλες ομάδες, η Ομόνοια έκανε εξαιρετική επιλογή».
Πόσο μπορεί να βοηθήσει; «Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ποδοσφαιριστής έμπειρος και στα καλύτερα του χρόνια. Ένας προπονητής έχοντας τον Καρίμ στο γήπεδο μπορεί να παίξει με όλα τα συστήματα. Είναι πανέξυπνο παιδί, είναι φουλ επαγγελματίας, είναι ομαδικός και δίνει πάντα την ψυχή του για την ομάδα και στην προπόνηση και στο παιχνίδι».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλωσόρισε… τον κύριο με το νούμερο «18»!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ομόνοια!