Βάσω Πέτρου: Η εντυπωσιακή Κύπρια με τους 40.000 followers (pics)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Είναι από τα κορίτσια που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσεις στο Instagram

Τα πράγματα που είναι γνωστά για εκείνη, τα απολύτως απαραίτητα. Με καταγωγή από την Κύπρο και μεγάλη αγάπη στη γυμναστική, η Βάσω Πέτρου είναι η personal trainer που κάθε άντρας θα ήθελα να είχε.

Εντυπωσιακή, με κορμί που αποδεικνύει ότι έχει χυθεί ιδρώτας, όμορφη και με βλέμμα που σαγηνεύει, η μελαχρινή καλλονή καταφέρνει να μετρά περισσότερους από 40.000 διαδικτυακούς φίλους που την ακολουθούν πιστά.

Οι φωτογραφίες, δε, με τη «στολή εργασίας», δηλαδή με αθλητικά κολάν και μπουστάκια, πρωταγωνιστούν και ξεκλέβουν χιλιάδες likes.

Βάσω Πέτρου: Η εντυπωσιακή Κύπρια με τους 40.000 followers (pics) - Media Gallery 2Βάσω Πέτρου: Η εντυπωσιακή Κύπρια με τους 40.000 followers (pics) - Media Gallery 3Βάσω Πέτρου: Η εντυπωσιακή Κύπρια με τους 40.000 followers (pics)Βάσω Πέτρου: Η εντυπωσιακή Κύπρια με τους 40.000 followers (pics)Βάσω Πέτρου: Η εντυπωσιακή Κύπρια με τους 40.000 followers (pics)Βάσω Πέτρου: Η εντυπωσιακή Κύπρια με τους 40.000 followers (pics)


Σχετικές Ειδήσεις

Send this to a friend