Ανδρονίκου: «Νέα παιδιά στην Εθνική Ανδρών, εκεί όπου είναι η βιτρίνα» (video)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου μίλησε στα ΜΜΕ μετά την νίκη επί του Γιβραλτάρ μίλησε στο θετικό αποτέλεσμα και τους στόχους της ομάδας.

«Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε μια νέα διογράνωση με νίκη. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί όμως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παιδιών. Δικαιούμασταν δεύτερο γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι. Έπρεπε να είχε μεγαλύτερη έκταση το σκορ. Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα, η νίκη και προχωρούμε. Να λάβουμε υπόψη ότι περιμένουμε κι άλλα παιδιά που είναι στο Elite Round κάτω των 19 που θα στελεχώσουν την ομάδα από τον Ιούνιο».

Για την συνέχεια:

«Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια καλή προετοιμασία τον Ιούνιο που τελειώνει το πρωτάθλημα. Όπως είπα, έρχονται κι άλλα παιδιά. Θέλουμε ομοιογένεια κάτι που ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Θεωρώ ότι θα είμαστε πιο δυνατοί και ιδιαίτερα στην έδρα μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τους στόχους:

«Καταρχάς παίζουμε για τον τόπο μας, πρέπει να διακριθούμε. Το δεύτερο είναι ότι έχουμε αποδείξει ότι στέλνουμε νέα παιδιά στην Εθνική Ανδρών, εκεί όπου είναι η βιτρίνα για κάθε χώρα και επαναλαμβάνω ότι στην έδρα μας δεν πρέπει να περάσει καμιά ομάδα ».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!