Τα 8.5 εκατομμύρια της Primetel και η Ομόνοια

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στον απόηχο της ψιθυρολογίας που θέλει την Ομόνοια να εγκαταλείπει την Primetel και να πέφτει στην αγκαλιά της Cytavision, έχουμε ενημερωθεί από στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας Primetel τα εξής.

1. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια για πρόθεση να τερματίσει τη συνεργασία που έχει 5ετή διάρκεια και ολοκληρώνεται το 2024.

2.Η διεύθυνση της Primetel θεωρεί ότι η συνεργασία με την Ομόνοια τηρείται με απόλυτη ευλάβεια εκ μέρους της και καλύτερα από τους όρους της συμφωνίας με τις γνωστές προκαταβολές που έχουν δοθεί στους «πράσινους».

3. Υπάρχει αποφασιστικότητα και επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία και αν αλλάξει κάτι από πλευράς Ομόνοιας θα προστατεύσει τα δικαιώματα της.

4.Το συμβόλαιο που υπογράφτηκε τον Ιανουάριο του 2018 για την 5ετία 2019-2024 είναι συνολικής αξίας 8.5 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα για τα οποία επένδυσε η Primetel ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις βάση της συμφωνίας.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!