«Βλέπουμε το σπίτι μας και προχωράμε»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου(Καραβίδας), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την μεγάλη νίκη επί της Αλκής, για τα παράπονα που είχαν οι κυανέρυθροι για τη διαιτησία και την συνέχεια.

«Σίγουρα μια ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ίσως η πιο σημαντική νίκη που πετύχαμε μέχρι στιγμής φέτος. Όταν η Δόξα είναι με την πλάτη στον τοίχο, πάντα τα καταφέρνει. Είναι μια απομίμηση του ΑΠΟΕΛ. Πάντα όταν παίζουμε τέτοια παιχνίδια, 99% τα κερδίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, έχουν καρδιά και αγαπούν αυτή την ομάδα. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος».

Για το ότι η Δόξα έχει να κερδίσει αρκετό διάστημα:
«Έχει να κερδίσουμε από το παιχνίδι με την Ένωση. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα ήμασταν ήρεμοι, δουλέψαμε, τόσο με το τεχνικό τιμ, αλλά και ως διοίκηση, ξέραμε ότι η ομάδα θα απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Για τη συνέχεια:
«Κάποια μας έχρισαν φαβορί για διαβάθμιση, όσοι ξέρουν την Δόξα κανείς δε θα πίστευε ότι θα έπεφτε κατηγορία. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή μετά από 15 μέρες, όσο και να νομίζουν κάποιοι ότι ο Ερμής τελείωσε, θα είναι δύσκολο. Εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο».

Για τα παράπονα της Αλκής:
«Για όνομα του θεού, ίσως ο κορυφαίος διαιτητής ο Τιμόθεος Χριστοφή. Δεν νομίζω να έχει κάποια φάση που αδικήθηκε η Αλκή».

Για το αν τον ενοχλεί αυτή η κίνηση από πλευράς Αλκής και τις δηλώσεις Πάρντο:
«Με ενοχλεί, έχω καλές σχέσης με τον κ. Λόππα. Αν έχανα εγώ έτσι, δεν θα έλεγα τίποτα. Έχεις φάει 4 γκολ κ. Πάρντο, αν σε αδίκησε μια φάση η διαιτησία δεν φταίει μόνο αυτό. Ωστόσο, ως Δόξα, δεν μπορείς να βλέπεις το σπίτι του άλλου, βλέπουμε το σπίτι μας και προχωράμε».

Για τον Μπατέν και το ότι λείπει ο Σαντίκ:
«Ποιος δε θα έλεγε ότι λείπει ο Σαντίκ; Ο Μπατέν είναι πολύ καλός επιθετικός και μετά από τη τελευταία εμφάνιση θα δείτε κάτι διαφορετικό από αυτό τον επιθετικό το επόμενο διάστημα».

Για τον Αρτάμπε:
«Θα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Ερμή».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Δόξα και τη συνέχεια:
«Η Δόξα είναι όπως το μωρό μου. Έχουμε όνειρα, στόχους και θέλουμε να τους υλοποιήσουμε. Θα φτιάξουμε και το δικό μας γήπεδο».

Για το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων:
«Ας κάνουν οι καθηγητές ότι θέλουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω αρκετά. Έχει άλλους… εγκέφαλους για να πάρουν αποφάσεις. Έχω πει πολλές φορές τι πιστεύω εγώ».

Για το αν κινδυνεύει η Δόξα:
«Την περασμένη εβδομάδα, είπα ότι δεν κινδυνεύω. Επιμένω, δεν κινδυνεύω. Έχουμε κάνει και δυο μεταγραφές ήδη για του χρόνου. Έχουμε κλείσει ένα σέντερ φορ και ένα σέντερ μπακ».

Για τον Λούκα Χατζηλούκα, αν θα παραμείνει στον πάγκο:
«Ο κ. Χατζηλούκας μπορεί να θυμωθεί και να φύγει(χαριτολογώντας)».