«Είναι κάτι περισσότερο από ωφέλιμη η διακοπή»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.

«Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήταν το χειρότερο για την ΑΕΚ. Είχαμε την ήττα στο ποδόσφαιρο και την ήττα στον τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ. Γενικότερα, άσχημο μπορεί να χαρακτηριστεί το Σαββατοκύριακο. Επικεντρώνοντας στα του ποδοσφαίρου, οι δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα περικλείουν τα πάντα, όσα έγιναν στο παιχνίδι».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε:
«Ουσιαστικά, ήταν η πιο κακή μας εμφάνιση από τότε που ανέλαβε ο Ιδιάκεθ. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν ψάξαμε δικαιολογίες. Από την πρώτη στιγμή κάναμε αυτοκριτική. Χάσαμε δίκαια και το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Και να ισοφαρίζαμε στο τέλος που είχαμε κάποιες φάσεις, δεν θα κρύβαμε τα προβλήματα που παρουσιάσαμε. Είμαστε αναγκασμένοι να δούμε μπροστά. Έχουμε ακόμη 7 παιχνίδια, έχουμε ακόμη στόχους και θα τους κυνηγήσουμε. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση του Σαββάτου».

Για την διακοπή:
«Είναι κάτι περισσότερο από ωφέλιμη. Ο χρόνος θα δουλέψει και για τους τραυματίες για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την επανέναρξη, πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να μην επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε».

Για τους τραυματίες Ακοράν, Τέτε, Κάσες και Τρισκόφσκι:
«Ελπίζουμε οι περισσότεροι να τα καταφέρουν και να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους. Έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας, είναι δεδομένο ότι θα έχουμε επιστροφές και θα έχουμε περισσότερες επιλογές και λύσεις».