Ο έλεγχος των διαιτητών

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών στην 3η αγωνιστική της β΄φάσης στο πρωτάθλημα Cyta:

Βασίλης Δημητρίου: Εξαιρετικός στο Ερμής-Ε.Ν.Π δεν έχασε ούτε μία φάση. Με σωστά και άμεσα σφυρίγματα πρόσθεσε στο ενεργητικό του πολύ καλή διαιτησία η οποία βαθμολογείται με 8.3.

Ροβέρτος Κώστα: Διεκδίκησαν 2-3 πέναλτι οι παίκτες της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα χωρίς να τα καταλογίσει ο διαιτητής.Οι επαναληπτικές προβολές φαίνεται να το δικαιώνουν και επιβεβαιώνουν επίσης ότι έκανε αρκετά καλή διαιτησία η οποία παίρνει βαθμό 8.3.

Χρυσοβαλάντης Θεουλή: Χωρίς να συναντήσει δύσκολες φάσεις και με πολύ καλή φυσική κατάσταση, πέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τον αγώνα ΟμόνοιαΑΕΛ και δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί του. Βαθμό 8.3.

Νικόλας Νεοκλέους: Έχασε τη φάση που ο Αρτυματάς κρατούσε εντός περιοχής το Ράσιτς και ήταν παράβαση-πέναλτι για την Πάφο στον αγώνα με την Ανόρθωση. Αυτό ήταν το σοβαρό λάθος του διαιτητή που βαθμολογείται με 8.1.

Τιμόθεος Χριστοφή: Μπορεί να εκφράστηκαν παράπονα από την Αλκή στον αγώνα με τη Δόξα, αλλά θεωρούμε σαν πολύ καλή τη διαιτησία. Τα λάθη που έγιναν ήταν ασήμαντα και δεν επηρέασαν καθόλου το αποτέλεσμα. Η διαιτησία βαθμολογείται με 8.3

Γιώργος Νικολάου: Είχε πολλές δύσκολες φάσεις το ντέρμπι ΑπόλλωναΑΠΟΕΛ. Είχε όμως και αντίστοιχες σωστές αποφάσεις από το διαιτητή που υπέδειξε σωστά το πέναλτι, σωστά και τη 2η κίτρινη-κόκκινη στο Νικόλα Ιωάννου και τις υπόλοιπες επίσης κίτρινες. Τα λάθη που έκανε στον πειθαρχικό έλεγχο δεν χαλούν τη γενική
του εικόνα που ήταν αρκετά καλή και του δίνουν βαθμό 8.3.