Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Αντίο, αντίο, εκεί στην Α2»! (video)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

«Πυρ και μανία» με τους αδερφούς Αγγελόπουλους εμφανίστηκε κατά την αποχώρησή τους από τη σύσκεψη Βασιλειάδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Περίμενε και τους αποχαιρέτησε με ειρωνείες και συνθήματα για Α2  Την οργή του για τους αδερφούς Αγγελόπουλους έδειξε (και) μετά την επεισοδιακή σύσκεψη Βασιλειάδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κατά την αποχώρηση των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός (κι αφού νωρίτερα στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 είχε καταγγείλει σπρώξιμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και ύβρεις του Γιώργου Σκινδήλια), ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός περίμενε έξω από το υπουργείο.

Τους υποδέχθηκε λοιπόν με διάφορες ειρωνείες και ατάκες, ενώ ανάμεσα σε άλλα τους φώναξε το σύνθημα «αντίο, αντίο, εκεί στην Α2».

Δείτε το βίντεο (με την υποσημείωση ότι περιέχονται και υβριστικές εκφράσεις που ακούγονται παράλληλα με τα λεγόμενα Γιαννακόπουλου):

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!