Η Ιφιγένεια Πιερίδου θα γίνει…τατουάζ στο μυαλό σου

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Με αυτό το βλέμμα είναι σαν να μας ρουφάει τον εγκέφαλο.

Τόπο στο νιάτα, χώρος στο νέο αίμα. Αυτό πρέπει να είναι πάντα το μότο και χάρη σε αυτό το μότο δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθούν πρόσωπα που έχουν κάτι. Κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Κάτι που για να το καταλάβεις, πρέπει να το δεις. Η Ιφιγένεια Πιερίδου είναι μια τέτοια περίπτωση.

Το κορίτσι που αναδείχθηκε από τη σειρά Τατουάζ θα έμπαινε άνετα στην πρώτη πεντάδα μιας λίστας με τα πιο ωραία μάτια της ελληνικής σόουμπιζ. Κι ανάλογα τα γούστα, θα ήταν από πρώτη μέχρι…δεύτερη. Γιατί δε μπορούμε να φανταστούμε πως υπάρχει άνθρωπος που θα την έβαζε στην τρίτη θέση.

Η Ιφιγένεια Πιερίδου έχει μάτια που αν πεις ότι έχουν βγει μέσα από γαελικά παραμύθια, κανείς δε θα μπορεί να σε κατηγορήσει για υπερβολή. Την κοιτάς και είναι κάτι παραπάνω από τη Μόνα Λίζα. Δε σε κοιτάζει απλώς απ΄όπου κι αν τη δεις. Σε απορροφάει. Καταλαβαίνει κανείς για τι βλέμμα μιλάμε, ώστε να μην έχουμε αναφερθεί σε τίποτε άλλο για εκείνη. Κι αν δεν το κατάλαβε κάποιος ως τώρα, οι φωτογραφίες είναι το επόμενο επιχείρημα.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!