Γεμίζει με υπερηφάνεια τους «λέοντες»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στη Λεμεσό μπορεί να επικρατεί κατήφεια λόγω τον τελευταίων αποτελεσμάτων της ΑΕΛ, αλλά αυτό που συνέβη σήμερα (15/3) δε μπορεί να αφήσει κανέναν φίλαθλο των «λεόντων» αδιάφορο.

Η είδηση ότι πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας κλήθηκαν στην Εθνική για τις υποχρεώσεις της, γεμίζει με υπερηφάνεια ένα σύνολο που τα παλαιότερα χρόνια είχε μία μικρή έλλειψη από γηγενείς ποδοσφαιριστές. Ο κ. Σοφοκλέους μπορεί να σημειώνει πως το δημιούργημα του στέλνει τους περισσότερους εκπροσώπους στα προκριματικά, ξεπερνώντας κάθε άλλη ομάδα εντός του νησιού.

Το γεγονός αυτό δε συνέβη ποτέ ξανά, με το μήνυμα του Μπεν Σιμόν να είναι ξεκάθαρο προς όλους. Ο έμπειρος προπονητής αναγνωρίζει τη δουλειά που κάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ με το υλικό που διαθέτει, και κρούει τον κώδωνα στους επικριτές του Βόσνιου κόουτς, τονίζοντας πως το φετινό «έργο» είναι άξιο αναφοράς από όλους τους φιλάθλους.

Οι Αβραάμ, Μακρής, Γουήλερ, Τζούνιορ, Μυτίδης θα προσπαθήσουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, βοηθώντας την Εθνική να φτάσει στα θετικά αποτελέσματα, κάνοντας τους πάντες χαρούμενους.

Κυριάκος Αποστόλου