Δείτε τι σημαίνει «ιταλικό ταμπεραμέντο»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Φωτογραφίες της σέξι Silvia Caruso

Οι Ιταλίδες είναι οι περισσότερες γνωστές για το ταμπεραμέντο τους. Αλλά, αν θέλετε να πάρετε μία γεύση και οπτικά για το τι σημαίνει «ιταλικό ταμπεραμέντο», δεν έχετε παρά να κάνετε μία επίσκεψη στο λογαριασμό της Silvia Caruso, στο Instagram.

Το εκρηκτικό μοντέλο διαθέτει όλο το πακέτο και όλα εκείνα  τα χαρίσματα, που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Καλλίγραμμο κορμί, καλοσχηματισμένα οπίσθια και όμορφο πρόσωπο είναι τα δυνατά της χαρτιά. Και αυτά που ο ανδρικός πληθυσμός λατρεύει πάνω της.

Το μοντέλο φαίνεται να ξέρει καλά ποια είναι τα δυνατά της σημεία και φροντίζει να τα αναδεικνύει, μέσα από τα μικροσκοπικά -κυρίως- μπικίνι και τις σέξι φωτογραφίες της που ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!