Τρεις μεταγραφές που ανέβασαν ποιοτικά την Ομόνοια

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Κολοβός και Αμπντούλ Αντζαγκούν ήταν οι τρεις μεταγραφές που έκανε η Ομόνοια τον Ιανουάριο. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έδειξαν στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν ότι διαθέτουν ποιότητα και ανέβασαν επίπεδο το τριφύλλι.

Ο Κολοβός αποκτήθηκε για έξι μήνες και αν η Ομόνοια πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες στην Μέχελεν ομάδα που ανήκει ο παίκτης τότε θα τον έχει δικό της για ακόμη δύο χρόνια. Όσον αφορά τον Μαυρία οι πράσινοι μπορούν αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους για ακόμα δύο χρόνια ενώ ο Αντζαγκούν αγωνίζεται δανεικός από την Κόρτραϊκ και όλα θα ξεκαθαρίσουν με το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια και ο Γιάννης Αναστασίου πέτυχαν τρεις πολύ καλές μεταγραφές και με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής σίγουρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να παραμείνουν και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο Ηλίας Πούλος οι Μαυρίας, Κολοβός και Αντζαγκούν.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!