Το καλύτερο σενάριο για την ΑΕΚ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η ΑΕΚ ταξιδεύει αυτή την αγωνιστική στο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει την πολύ καλή Νέα Σαλαμίνα και στοχεύει στο τρίποντο και την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ούτως ώστε να μην χάσει επαφή από τις ομάδες που προπορεύονται και κυρίως από την ΑΕΛ που κατέχει την 3η θέση. 

Οι κιτρινοπράσινοι είναι στην 4η θέση, δύο βαθμούς λιγότερους από την Λεμεσιανή ομάδα και σε αυτή την αγωνιστική ελπίζουν στο καλύτερο σενάριο. Να κερδίσουν πρώτα την Νέα Σαλαμίνα, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν φέτος στο πρωτάθλημα και να ηττηθεί η ΑΕΛ από την Ομόνοια. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ΑΕΚ θα ανέβει στην 3η θέση η οποία δίνει σίγουρα ευρωπαικό εισιτήριο.

Στα αγωνιστικά ο Ιμανόλ Ιντιακέθ δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζει στους Τέτε και Τρισκόφσκι καθώς ούτε σήμερα προπονήθηκαν κανονικά. Σίγουρα εκτός θα είναι οι Κάσες και Ακοράν ενώ ο Τρουγιόλς θα είναι κανονικά στην διάθεση του Βάσκου τεχνικού.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!