Μουρίνιο: «Τέλεια η επιλογή Ζιντάν για τη Ρεάλ»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για την επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης να προλάβει τον Ζιντάν, την οποία και χαρακτήρισε ιδανική.

 

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο Sexta για την πρόσληψη του Ζιντάν στη Ρεάλ, καθώς και ο ίδιος ο Special One είχε συνδεθεί έντονα με την επιστροφή του στη Μαδρίτη.

«Μου φαίνεται εξαιρετική με τα φανταστικά πράγματα που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Είναι τέλειο για τη Ρεάλ, τέλειο για τον ίδιο, είναι μια τεράστια ευκαιρία να αποδείξει πόσο καλός είναι, κυρίως τώρα με ένα νέο πρότζεκτ, μου φαίνεται φανταστικό. Να του πάνε όλα πολύ καλά», ανέφερε ο Μουρίνιο, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ με κανέναν άνθρωπο της Ρεάλ για να επιστρέψει:

«Να είμαι στενοχωρημένος; Ποτέ δεν είπα ότι θα μου άρεσε ή ότι δεν θα μου άρεσε να πάω. Τι εξήγηση να μου δώσουν; Δεν μίλησα με κανέναν. Δεν χρειάζεται να μου δώσουν κάποια εξήγηση».

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!