«Μαύρη» μέρα για τον Κούμα – Τα συλλυπητήρια της ΚΟΠ και των ομάδων

Δύσκολη μέρα για τον Πρόεδρο της ΚΟΠ που έχασε τη μητέρα του, σε ηλικία 86 ετών, ένα χρόνο και λίγες ημέρες αργότερα από το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη που στοίχισε στον Γιώργο Κούμα.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 86 ετών η Μαρία Παπαντωνίου Κούμα, μητέρα του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα. Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα».

Η κηδεία της μητέρας του κ. Κούμα:

«Ανακοινώνεται ότι η κηδεία της Μαρίας Παπαντωνίου Κούμα, μητέρας του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα η οποία απεβίωσε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 σε ηλικία 85 ετών, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου.

Η κηδεία θα τελεσθεί απο τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι η ώρα 13.00. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 12.00 στην εκκλησία. Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές στην εκκλησία για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Τα συλλυπητήρια των ομάδων:

– Η ένωση δημοσίευσε το εξής: «Ο Πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος, το Δ.Σ., η οικογένεια της ΕΝΠ αλλά και ολόκληρο το Παραλίμνι εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ και τέως πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γιώργο Κούμα που έχασε την μητέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

– Η Νέα Σαλαμίνα έγραψε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος θα ήθελαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ κ.Κουμα για τον θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

– O Ερμής δημοσίευσε το παρακάτω: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ. Συμβουλίου, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμος ο Ερμής Αραδίππου εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα για το φευγιό της πολυαγαπημένης του μητέρας Μαρίας. Φίλε Γιώργο βαρύ το φορτίο της ψυχής όταν αποχαιρετάς την μάνα. Μόνη παρηγοριά είναι ότι πάει να ζήσει στον αληθινό κόσμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Αιωνία της η μνήμη».

Η Αλκή υπογράμμισε: «Το Δ.Σ. του σωματείου μας ανακοινώνει ότι ο τυχερός λαχνός που κερδίζει τα 2 εισιτήρια για Αθήνα είναι ο αριθμός 1239. Συγχαίρουμε τον νικητή και του ευχόμαστε καλό ταξίδι».

Ο Οθέλλος σημείωσε: