Η Ράνια Κωστάκη σε στέλνει στο διάστημα με τη φωνή και το κορμί της

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Άνετα κάναμε υπνοθεραπεία με ηχητικά κλιπ της.

Έχει ειπωθεί άπειρες φορές στο παρελθόν και θα ειπωθεί άλλες τόσες στο μέλλον. Η Ράνια Κωστάκη έχει κατακτήσει κάθε πιθανή κι απίθανη κορυφή, έδωσε αύρα σταρ στο επάγγελμα της ραδιοφωνικής παραγωγού και δεν περνάει μέρα που να μην το αποδεικνύει.

Ελάχιστες κατάφεραν να ξεχωρίσουν έχοντας μόνον ραδιοφωνική καριέρα κι όχι κάποιο πέρασμα από την τηλεόραση. Η Ράνια Κωστάκη πρώτα έγινε γνωστή, πρώτα έγινε δημοφιλής και μετά άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Πάντα ως καλεσμένη κι εκεί.

Κι η Ράνια έχει δύο λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος είναι πως η φωνή της ξυπνάει τη λίμπιντο, θεριεύει κάθε ικμάδα του φαντασιακού και θα μπορούσε άνετα να είναι κάποιος villain στο Γκόθαμ που υπνωτίζει με τη φωνή. Ο δεύτερος είναι ότι δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως γίνεται σε τόσο μικρό κορμί, σε μια τόσο compact συσκευασία να υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία να τρελάνουν έναν άντρα.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!