Η Ράνια Κωστάκη σε στέλνει στο διάστημα με τη φωνή και το κορμί της

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Άνετα κάναμε υπνοθεραπεία με ηχητικά κλιπ της.

Έχει ειπωθεί άπειρες φορές στο παρελθόν και θα ειπωθεί άλλες τόσες στο μέλλον. Η Ράνια Κωστάκη έχει κατακτήσει κάθε πιθανή κι απίθανη κορυφή, έδωσε αύρα σταρ στο επάγγελμα της ραδιοφωνικής παραγωγού και δεν περνάει μέρα που να μην το αποδεικνύει.

Ελάχιστες κατάφεραν να ξεχωρίσουν έχοντας μόνον ραδιοφωνική καριέρα κι όχι κάποιο πέρασμα από την τηλεόραση. Η Ράνια Κωστάκη πρώτα έγινε γνωστή, πρώτα έγινε δημοφιλής και μετά άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Πάντα ως καλεσμένη κι εκεί.

Κι η Ράνια έχει δύο λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος είναι πως η φωνή της ξυπνάει τη λίμπιντο, θεριεύει κάθε ικμάδα του φαντασιακού και θα μπορούσε άνετα να είναι κάποιος villain στο Γκόθαμ που υπνωτίζει με τη φωνή. Ο δεύτερος είναι ότι δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως γίνεται σε τόσο μικρό κορμί, σε μια τόσο compact συσκευασία να υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία να τρελάνουν έναν άντρα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!