Η απάντηση του Μακρίδη: «Έπαθα έμφραγμα και…»!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης εξαπέλυσε «πυρά» προς την Αναγέννηση Δερύνειας και τον προπονητή της ομάδας, λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους «μάχη».

Ο προπονητής της ομάδας τοποθετήθηκε δημόσια στον Super Sport FM 104.0 και σημείωσε τα παρακάτω…

Μια πρώτη τοποθέτηση για την γραπτή δήλωση του κ. Τορναρίτη μέσω σόσιαλ μιντια στην οποία αναφέρεται προς το πρόσωπο σας; «Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είναι σωστό που ασχολούμαι με δηλώσεις οποιουδήποτε παράγοντα. Είπα ότι θέλω να παίξει η ομάδα μου για τη νίκη και δεν ξέρω αν είναι έγκλημα αυτό. Μεγάλωσα πλέον για να ανέχομαι το «έλα μωρέ δεν πειράζει». Τώρα πειράζει. Έχω ενοχληθεί γιατί ούτε ξέρω τον κύριο και δεν ξέρω γιατί ασχολείται προσωπικά μαζί μου. Δεν έχω κλείσει σε καμιά ομάδα. Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και επειδή ήταν σε δύσκολη θέση η Αναγέννηση είπα ότι έπρεπε να μείνω παρά το «όχι» των γιατρών. Ψάχναμε με ημερομηνία για να σταματήσω να ξεκουραστώ και κρίναμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος που έρχεται η διακοπή. Ξέρω από πού βγαίνει η αντίδραση γιατί κάποιοι έψαχναν «γατάκια» αλλά δεν βρήκαν. Νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ζωολογικός κήπος. Βρήκαν πόρτες κλειστές. Είμαι 25 χρόνια στον χώρο δεν είμαι κανούργιος».

Συμφωνήσατε με άλλη ομάδα; «Με τους ανθρώπους της Αναγέννησης μίλησα. Έπαθα έμφραγμα και πρέπει να δω την υγεία μου. Δεν μπορώ να έχω την πίεση, πρέπει να δυναμώσει οργανισμός μου. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια ευκαιρία για να ξεκουραστώ και να επιστρέψω. Δεν θα αφήσω τους πάγκους. Η μόνη ομάδα που μιλώ είναι η Αναγέννησης και με καμιά άλλη. Δεν έκλεισα σε καμιά άλλη ομάδα. Αν έφευγα πριν τον Εθνικό, ή πριν τον Άρη, ή πριν τον Οθέλλο θα έλεγαν το ίδιο».

Είπατε στους παίκτες ότι θέλετε να κερδίσετε τον Ολυμπιακό και να αποχωρήσετε; «Εγώ λέω στους παίκτες ότι θέλω να κερδίζουμε με όποιον παίζουμε. Εξάλλου ήταν ο μόνος τρόπος για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, ήταν τελευταία η Αναγέννηση. Τι έπρεπε να κάνω; Είναι άδικο να στοχοποιούμε κάποιον που θέλει να κερδίζει η ομάδα του. Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα».

Κάνατε μάθημα στους ποδοσφαιριστές σας με το βίντεο μετά τον πρώτο αγώνα; «Δεν ήμουν στο πρώτο παιχνίδι αλλά αν βγήκε κάποιο βίντεο σίγουρα θα τον είναι οι παίκτες. Δεν τους έκανα μάθημα γι αυτό το βίντεο. Αλλά και για να το έκανε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι αλλά και για να πιάσει και το πρωτάθλημα».

Ο κ. Τορναρίτης ουσιαστικά λέει ότι παλεύετε για λογαριασμό άλλης ομάδας; «Πάντα παλεύω για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Απλά η αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Είναι η πρώτη φορά που το κάνει και δεν ξέρω γιατί το κάνει; Τον άνθρωπο τον είδα δυο φορές στην ζωή μου. Ξέρω ποιος είναι αλλά δεν έχουμε κάτι προσωπικό, δεν είπαμε περισσότερο από 1-2 κουβέντες. Θα είμαι ψεύτης αν πω ότι δεν με ενοχλεί, το ποδόσφαιρο έγινε ζούγκλα και πρέπει να επιβιώσουμε. Οι πιο στενοί μου συγγενείς είναι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα πριν από τον κ. Τορναρίτη. Ελπίζουμε να ξεχαστεί το πράγμα, να έρθει ο Ολυμπιακός να τον φιλοξενήσουμε και όλα να πάνε καλά. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην α΄ κατηγορία γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ανέβει».

Επικοινώνησε κανείς μαζί σας από τον Ολυμπιακό;«Όχι δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Δεν είναι και εύκολο καθώς δεν απαντώ και εύκολα τα τηλέφωνα».

Είστε χρόνια στο ποδόσφαιρο, ζήσατε ξανά τέτοια δεδομένα; «Τέτοια πράγματα τα ξανάζησα αλλά τέτοια ανακοίνωση δεν είδα ποτέ μου. Εγώ θα το δω σαν ένα παιχνίδια. Χρειάζομαι χρόνο για τον εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και σε 1-2 μήνες θα είμαι έτοιμος να επανέλθω. Μίλησα μόνο με την Αναγέννηση, με γεμίζει η Αναγέννηση και από πλευράς των αρχών της ομάδας. Άρχισε αυτό το ταξίδι σαν περιέργεια. Έχουμε τις δυσκολίες μας αλλά ο κόσμος έχει κάποιες καλές αρχές. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω και δέκα χρόνια στην Αναγέννηση».

Για την συνέχεια στην β΄ κατηγορία και την ,μάχη της ανόδου; «Θωρώ ότι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ανέβουν στην α΄ κατηγορία. Έχουν περισσότερες πιθανότητες από Άρη και Οθέλλο. Ο Οθέλλος αν κέρδισε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια θα ήταν σε διαφορετική θέση, ενώ ο Άρης αν κέρδιζε τον Οθέλλο ή τον Εθνικό το ίδιο. Εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός θα είναι στην α΄ κατηγορία».