«Αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του στο Σωματείο…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Χαλκάνορα Ιδαλίου.

«Η οικογένεια του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Πέτρου Ζωνιά (Πετράκη). Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Καλομοίρα, στα παιδιά του Νίκο και Χριστόφορο και σε όλους τους οικείους του. Ο Πέτρος Ζωνιάς αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του στο Σωματείο και αποτελώντας ένα από τα πιο ενεργά μέλη του. Μεταξύ άλλων υπήρξε, ποδοσφαιριστής, διετέλεσε προπονητής και έφορος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και υπηρέτησε σε διαδοχικά διοικητικά συμβούλια από διάφορες θέσεις. Η πλούσια δράση και προσφορά του αναγνωρίζεται από όλους. Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή και ώρα 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Δάλι».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!