«Δεν χρωστούμε σελίνι σε κανένα!»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την Δόξα.

«Σίγουρά θα τα καταφέρουμε και να μείνουμε κατηγορία. Είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε σε αυτού του είδους τον πρωταθλητισμό. Ήταν εκπληκτική η παρουσία μας στο 50% του πρωταθλήματος όμως στη συνέχεια άλλαξαν τα πράγματα. Είμαστε μαθημένοι όμως σε αυτά και πάντα καταφέρνουμε να βγαίνουμε νικητές», ανέφερε αρχικά για την προσπάθεια της Δόξας να μείνει στην Α’ κατηγορία.

Για το ότι η φυγή του Σαντίκ, έπαιξε σημαντικό ρόλο:
«Αν ήταν ο Σαντίκ στην ομάδα, δεν θα μιλούσαμε ούτε για μαθηματικές πιθανότητες να πάμε διαβάθμιση. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε χωρίς τον Σαντίκ. Ακόμη είναι 1ο σκόρερ στο πρωτάθλημα και αυτό λέει πολλά για την ποιότητά του. Η ομάδα σχεδιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι για τον Σαντίκ. Έφυγε τα Χριστούγεννα, μακάρι να ναι καλά, έχει ξεκινήσει να σκοράρει από ότι βλέπω και η ζωή συνεχίζεται για την Δόξα».

Για το ότι η Δόξα δεν έχει το εύκολο γκολ:
«Θα έρθει και το γκολ, κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση με την Πάφο και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είχαμε και ένα πέναλτι πεντακάθαρο που δεν μας δόθηκε».

Για το VAR:
«Είμαι με… 1000 υπέρ του VAR. Έτσι θα λιγοστέψουν τα λάθη. Θα είναι πολύ προσεκτικοί οι διαιτητές μας. Πιστεύω θα βοηθήσει αφάνταστα το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την συνέχεια στη Δόξα:
«Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια με Αλκή και Ερμή. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα για το κάθε παιχνίδι και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα είμαστε κερδισμένοι».

Για το ότι πλησιάζουν τα κριτήρια Μαρτίου:
«Η Δόξα, τα τελευταία 3 χρόνια, είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες στα οικονομικά. Λειτουργούμε προσεκτικά και καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα σε ένα πολύ καλό σημείο στο οικονομικό, δεν χρωστούμε σελίνι σε κανένα».