«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το ότι η ΑΕΚ έχει κάνει μια αρκετά καλή πορεία με την έλευση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Ήταν διψήφια η διαφορά που είχαμε από τις πρώτες θέσεις και δεν ήταν βέβαιη η παρουσία μας στην πρώτη 6άδα και κάναμε μια καλή πορεία. Τώρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια. Δείξαμε ότι έχουμε και σφυγμό ως ομάδα και στις επόμενες 8 αγωνιστικές θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το ότι είναι αήττητος ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μέχρι στιγμής:
«Είναι αήττητος, και να λάβουμε υπόψη ότι από την μέρα που ήρθε ήταν σχεδόν όλα ντέρμπι. Ήταν αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα που είχαμε και τα πήγε περίφημα. Δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε».

Για τα αγωνιστικά και τη συνέχεια:
«Θέλουμε να μπορέσουμε να έχουμε όλες τις επιλογές στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο φινάλε του πρωταθλήματος. Να αδειάσει εντελώς το απουσιολόγιο. Παίζουμε με τη Νέα Σαλαμίνα. Εκεί που περίμεναν όλοι ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν θα παίρνει θετικά αποτελέσματα στο Α’ γκρουπ, συμβαίνει το αντίθετο και αυτό είναι καμπανάκι για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής».