«Έχει τριετές πλάνο στην Γουάντι Ντέγκλα ο Γκώνιας»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκλα και μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Μαγκέντ Σαμί εκθείασε τον Τάκη Γκώνια κάνοντας λόγο για τριετές πλάνο στην αιγυπτιακή ομάδα.

 

 

Δύο σερί νίκες της Γουάντι Ντέγκλα κόντρα σε Ενγκούμ και ENPPI έφεραν την ομάδα του Τάκη Γκώνια εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Ο πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκα και μεγαλομέτοχος στον Εργοτέλη, Μαγκέντ Σαμί εξήγησε πως προχωράει το τριετές πλάνο που έχει εκπονήσει ο Τάκης Γκώνιας.

«Η προσπάθεια για να αλλάξει ο σύλλογος αγωνιστικό πρόσωπο και φιλοσοφία συνεχίζεται. Η συμφωνία που έχουμε κάνει μαζί του είναι να παραμείνει για τρία χρόνια. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε ούτε να πάρουμε εν θερμώ αποφάσεις εάν τα αποτελέσματα για ένα διάστημα δεν είναι καλά.

Είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα. Η φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Γκώνιας ξεκινάει από την ομάδα στην οποία αγωνίζονται παιδιά 12 ετών», τόνισε χαρακτηριστικά.