Σέβονται, στηρίζουν και εμπιστεύονται Κετσπάγια – (Τα αποτελέσματα του Balla Poll)

Πολλά έχουν γραφτεί και για πάρα πολλά χρόνια για ένα εκ των κορυφαίων της ιστορίας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

STORYTELLING: Έτσι έγραψε ιστορία στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Ανόρθωσης και η επισημοποίηση της έναρξης μιας νέας συνεργασίας μετά απο μία δεκαετία αποτελεί πλέον θέμα χρόνου.

Η χθεσινή συνάντηση με Μιχάλη Χατζηπαντέλα και Χρίστο Πουλλαϊδη σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου της «Κυρίας», ο οποίος έχει κουραστεί να βλέπει την ομάδα του εδώ και 11 χρόνια μακριά από τις διακρίσεις και  πλέον όπως και στο παρελθόν βλέπει ξανά στο πρόσωπο του Τιμούρ τον δικό του άνθρωπο, το δικό του ηγέτη, τις δικές του ελπίδες.

Το Balla με αφορμή αυτή την εξέλιξη, πραγματοποίησε ένα από τα καθιερωμένα του Poll, αυτή τη φορά με την εξής ερώτηση: Ορθή ή λάθος η απόφαση για επιστροφή Κετσπάγια; .

Στη δημοσκόπηση η οποία έτρεξε για 12 ώρες (από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 σήμερα, πρώτη ημέρα μετά την χθεσινή συνάντηση) έλαβαν μέρος συνολικά 731 αναγνώστες και απόψε σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων:

ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΩΝ (77%):

Καθολικής στήριξης τυγχάνει με την προδιαγραφόμενη επιστροφή του στο «Α. Παπαδόπουλος» ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους Ανορθωσιάτες αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, τους οποίους όπως φαίνεται από την ψηφοφορία που διεξήχθει, ενδιαφέρει πολύ περισσότερο αυτό το ζήτημα, καθώς με το 77% είναι οι περισσότεροι που έλαβαν μέρος.

Από αυτό το ποσοστό, όπως βλέπετε και στον πιο κάτω πίνακα η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της «Κυρίας»  με ποσοστό 88% (43%+25% του 77%) θεωρεί ότι σωστά έπραξε σε αυτό το χρονικό σημείο η διοίκηση της εταιρείας  να ανοίξει τις πόρτες στον Γεωργιανό τεχνικό μετά από 10 χρόνια. Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία, δηλαδή το 56% (43% του 77%) θεωρεί ότι η επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί τη μόνη λύση στα σημερινά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Από την άλλη, ποσοστό μόλις 12% (4%+5% του 77%) έχει αρνητική άποψη για αυτή την απόφαση.

ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (23%):

Σε ό,τι αφορά στους αναγνώστες οπαδούς άλλων ομάδων, που με ποσοστό 23% ήταν και οι λιγότεροι οι οποίοι έλαβαν μέρος σε αυτή την ψηφοφορία (πιθανόν γιατί ήταν λιγότερο ενδιαφέρον το ζήτημα για αυτούς), φαίνεται ότι η άποψη για την ορθότητα της απόφασης της διοίκησης της Ανόρθωσης υπερισχύει επίσης.

Από αυτό το ποσοστό όπως βλέπετε και στον πιο κάτω πίνακα, το 57% (6%+7% του 23% ) βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 43% ( 3%+6%  του 23%) έχει αρνητική άποψη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

1) Ακόμα και όταν η Ανόρθωση βρίσκεται στα δύσκολα και ακόμα κι αν αγωνίζεται στο β’ γκρουπ δυναμικότητας, ο κόσμος της παραμένει πάντα δίπλα της, ενδιαφέρεται για αυτήν και τώρα είναι και έτοιμος να στηρίξει τη προσπάθεια ενόψει της νέας σεζόν με ηγέτη στον πάγκο τον Τιμούρ Κετσπάγια. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του ήταν και παραμένει δεδομένη όπως και ο διαχρονικός σεβασμός της μεγάλης πλειοψηφίας των Ανορθωσιατών.

2) Πέραν από τις οπαδικές προτιμήσεις, ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει στα 51 του χρόνια μια μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα και αποδεκτή για τον Κύπριο φίλαθλο.  Αυτό βεβαίως δεν περίμενε να το πει ή να το συμπεραίνει κανείς μέσα από μια τέτοια δημοσκόπηση. Ωστόσο το γεγονός ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων σε αυτή τη δημοσκόπηση (συνολικά 81% –> 43%+25%+6%+7% ψήφοι υπέρ του ναι), βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στους πάγκους μιας κυπριακής ομάδας μετά από τρία χρόνια, ενισχύει την άποψη αυτή και αυτό είναι και πολύ θετικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους στενούς του συνεργάτες για το ξεκίνημα της νέας του προσπάθειας.