«Είναι όνειρο ζωής να πάρω την ομάδα στην Περιστερώνα»

Ο ισχυρός άντρας της Δόξας έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, μιλώντας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αισιόδοξος για την παραμονή στην κατηγορία παρουσιάστηκε ο Κώστας Χριστοδούλου, που είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

Για τη μεγάλη μάχη που θα γίνει παραμονή: «Είναι ένα όμορφο σκηνικό και είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Ο καλύτερος να μείνει».

Αν αγχώνεται για την ομάδα του: «Είμαστε μαθημένοι τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω αυτή η κακοτυχία που κατατρέχει την ομάδα, να σταματήσει. Θυμίζω τι έγινε στα παιχνίδια Ομόνοια, Ερμή, Πάφο και ΕΝΠ.  Θα αλλάξει αυτό. Είμαστε μια γροθιά και δεν είναι στο μυαλό μας να πέσουμε στη Β΄ Κατηγορία. Είναι θέμα συγκυριών. Ούτε να θυμώσω στους ποδοσφαιριστές, δεν μπορώ. Βλέπω στο γήπεδο, ότι η ομάδα παίζει καλά. Σημασία έχει ότι η ομάδα είναι εκεί.  Είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για την απώλεια του Σαντίκ: «Ποιος θα έλεγε ότι δεν θα στοιχήσει η απουσία του; Έχουμε τον Μπατέν που έχει σημειώσει 15 γκολ στη Ρουμανία. Και αυτός θα βάλει τα γκολ».

Για το ότι όλα δείχνουν πως θα γίνει μάχη μέχρι τέλους: «Τουλάχιστον μέχρι τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές. Υπήρχε κατήφεια μετά την ήττα από την ΕΝΠ, όμως όπως είπα και ενός φίλου μου χθες, η ΕΝΠ πανηγύρισε γιατί έφτασε τη Δόξα στους 20 βαθμούς, η Αλκή πανηγυρίζει γιατί μας έφτασε και αυτή, ο φίλος μου ο Λούκας Φανιέρος πανηγυρίζει γιατί μας πλησίασε. Γιατί να κλαίμε εμείς που είμαστε στους 20 βαθμούς»;

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Ηρεμία και εμπιστοσύνη. Η ομάδα δεν θα μπει σε περιπέτειες και δεν θα πέσει κατηγορία».

Για το οικονομικό: «Έχουμε καταφέρει να μην είμαστε ούτε και μια μέρα καθυστερημένοι στις οφειλές μας. Μείναμε εμείς οι λίγοι ρομαντικοί που θέλουμε την μικρή αυτή ομάδα να την κάνουμε μεγάλη».

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Είναι όνειρο ζωής να πάρω την ομάδα στην Περιστερώνα. Όταν πάμε στην έδρα μας θα την  ανεβάσουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Αν δεν κάνεις όνειρα, καλύτερα να μην ασχολείσαι».

Για το θόρυβο που έκαναν οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 και έφεραν την τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή: «Στην Κύπρο όταν λες την αλήθεια πληρώνεις. Πρέπει να είμαστε όλοι ψεύτες».