Δημητρίου: «Δεν μας αρκεί η τέταρτη θέση»

Ο Κυριάκος Δημητρίου έκανε ραδιοφωνικές δηλώσεις, μιλώντας για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, ενώ στάθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

Για το παιχνίδι: «Για τους ουδέτερους ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Για εμάς δεν κύλησε όπως θα θέλαμε, ήταν ξεκάθαρο. Όλοι συμφωνήσαμε πως ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη και εμείς τα πληρώσαμε. Χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα, κάναμε εύκολα λάθη».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να δούμε τη συνέχεια και να σηκώσουμε κεφάλι. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Καλούμαστε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα. Να δείξουμε χαρακτήρα. Η απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα για το παιχνίδι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ και να πάρουμε τη νίκη».

Για τους στόχους στο πρωτάθλημα: «Εμείς δεν καταδιώκουμε την ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, δεν αποτελεί εξαίρεση το παιχνίδι της Κυριακής. Απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι αποκλειστήκαμε χωρίς να χάσουμε. Αγνοούμε την ήττα εδώ καιρό».

Για το ότι η ΑΕΚ είχε ένα παρόμοιο παιχνίδι και στα ΓΣΠ προ εβδομάδων για το πρωτάθλημα, όταν δέχθηκε δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά: «Τα γκολ στο τέλος που δεχθήκαμε και άλλαξε τα δεδομένα, τα είχαμε και στο ΓΣΠ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους. Προσπάθησε και ο κόσμος μας χθες, είχε καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τώρα, πρέπει αυτό που δεν τους δώσαμε χθες, να τους το δώσουμε την Κυριακή. Δεν μας αρκεί η 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα».