«Αν βάζαμε την κ-15, θα έπαιζαν καλύτερα»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο πρόεδρος του ΘΟΪ Λουκής Αρχοντίδης, μίλησε στον  Super Sport FM 104.0 για την ήττα από την ΜΕΑΠ με 10-1.

«Ο διασυρμός σε αυτό που έγινε είναι πολύ ελαφριά λέξη. Εδώ μιλάμε για 10 γκολ. Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα, πριν σημειωθεί το πρώτο γκολ, η ΜΕΑΠ έχασε 4 κλασσικές ευκαιρίες. Μιλάμε για 1 ευκαιρία ανά 2,5 λεπτά Είναι τραγικό, όταν μια άμυνα ήταν αρκετά καλή στα τελευταία παιχνίδια. Αν βάζαμε την κ-15, οι μικροί θα έτρεχαν και θα έπαιζαν καλύτερα. Το γυναικείο δε θα μπορούσε να δεχθεί 10 γκολ. Οι παίκτες μας περπατούσαν, ήταν αδιάφοροι, δεν είχαν σχέση με ποδόσφαιρο. Καλά που δεν κάθισαν στο γήπεδο και να βλέπουν τον αντίπαλο να σκοράρει. Για να παρουσιαστεί σε αυτή τη κατάσταση η ομάδα, σημαίνει ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αυτό αφορά την τεχνική ηγεσία. Δε μπορούμε να μιλάμε για στημένο παιχνίδι. Δεν το είχαν οι στοιχηματικές εταιρείες. Ακόμη και στο στημένο τηρείς τα προσχήματα».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!