Να κυνηγήσει τις πιθανότητες της

Η Ομόνοια στα τελευταία δυο παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΛ, εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες που είχε και αυτό έφερε αισιοδοξία στο στρατόπεδο της ομάδας..

Οι τέσσερις αυτοί βαθμοί που πήρε σε συνδυασμό με την τιμωρία της Ανόρθωσης, αλλά και την ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας στην 22η αγωνιστική είχε ως αποτέλεσμα οι πράσινοι να τερματίσουν στην 5η θέση με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Είναι θετικό πως οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου έχουν ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία, ωστόσο επιβάλλεται να δώσουν  και συνέχεια. Και αυτό γιατί από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι.

Ο στόχος του τριφυλλιού είναι η 4η θέση στην οποία είναι η ΑΕΚ, και είναι στο +8. Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Ομόνοιας, ωστόσο καλείται να το παλέψει και όπου βγει.

Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους, και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου, να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν το διπλό. Εκτός από το παιχνίδι θα είναι οι Παναγή, Λόρα, Ζίβετς, Χριστοφή και Εντρένα.