Ο έλεγχος των διαιτητών

Έτσι είδαμε και αναλύουμε την απόδοση των διαιτητών στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta:

Κωνσταντίνος Φωτίου: Του ξέφυγε σε κάποια χρονικά σημεία ο αγώνας ΠάφοςΔόξα αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι κατάφερε να σφυρίξει ακριβοδίκαια με την έννοια ότι όσα λάθη έκανε για τη μία, έκανε και για την άλλη ομάδα.

Γενικά κατάφερε να βγάλει με ελάχιστα λάθη ένα δύσκολο όντως παιχνίδι και ο βαθμός του πάει στο 8.3.

Γιάννης Αναστασίου: Πολύ καλή η απόδοση του στο ΕρμήςΑνόρθωση. Κράτησε ίσες αποστάσεις μεταξύ των ομάδων και τα σφυρίγματα του ήταν σωστά με αποτέλεσμα να μην αφήσει κανένα παραπονούμενο. Βαθμολογείται με 8.3.

Γιώργος Νικολάου: Σε ένα ακόμα ντέρμπι αυτό μεταξύ ΟμόνοιαςΑΕΛ τα πήγε πολύ καλά. Παρουσιάστηκε σε πολύ καλή φόρμα και κατάφερε να βγάλει τον αγώνα σχεδόν αλάνθαστος. Βαθμολογείται με 8.4

Λούκας Σωτηρίου: Πολύ καλός στο Νέα ΣαλαμίναΑλκή. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα χέρι-πέναλτι του Μαρίνου Χριστοφή αλλά η φάση δεν ξεκαθαρίζει σκοπιμότητα από τον αμυντικό της Αλκής. Αν σωστά δεν καταλόγισε την παράβαση βαθμολογείται με 8.3.

Τιμόθεος Χριστοφή: Πολύ καλός στο μεγάλο ντέρμπι ΑπόλλωνΑΠΟΕΛ. Σφύριξε ακριβοδίκαια και κατάφερε να βγάλει σωστά και επιτυχημένα το μεγάλο ντέρμπι. Ειδικά ξεχώρισε για την ισότιμη μεταχείριση των δύο ομάδων και παίρνει βαθμό 8.4.

Βασίλης Δημητρίου: Χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασε από την Αρένα και από τον αγώνα ΑΕΚ-Ε.Ν.Π. Με άνεση έβγαλε τον αγώνα και βαθμολογείται με 8.3.