Δημητρίου: «Ο στόχος δεν αλλάζει»

Ο Κυριάκος Δημητρίου προέβη σε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Ένωση που πλησιάζει για την ΑΕΚ στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του «μαραθωνίου».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας «στάθηκε» στο ματς, αλλά και στην απουσία του Ιμανόλ Ιδιάκεθ από τον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0: 

Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Την είχαμε πάθει στον πρώτο γύρο από την Ένωση. Θέλουμε τη νίκη και θα πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος δεν αλλάζει. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και να προχωράμε».

Για την απουσία του Ιμανόλ Ιδιάκεθ από τον πάγκο: «Είναι ένα θέμα που καλείται να διαχειριστεί η προπονητική ομάδα. Θα ήταν καλύτερο να ήταν στον πάγκο, αλλά δεν μας ανησυχεί. Το ζητούμενο είναι να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη».

Για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με το ΑΠΟΕΛ«Μας ενδιαφέρει πολύ να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε πέρσι. Κάθε πράγματα στον καιρό τους. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστείς από οτιδήποτε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε την πρόκριση στην Αρένα».