Η βαθμολογία των διαιτητών

Έτσι αξιολογούμε και βαθμολογούμε τους διαιτητές μας στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Λούκας Σωτηρίου: Ήταν εξαιρετικά δύσκολος ο αγώνας ΑΠΟΕΛΑΕΚ αλλά κατάφερε να αποφύγει τα σοβαρά λάθη. Κάποιες αποφάσεις του δεν ήταν οι ενδεδειγμένες αλλά σε τελική ανάλυση πήγε καλά και παίρνει βαθμό 8.3.

Νικόλας Νεοκλέους: Δεν έκανε την καλύτερη διαιτησία στο Ε.Ν.Π- Πάφος. Του έφυγαν φάσεις και σφύριξε λανθασμένα σε κάποιες περιπτώσεις. Ο βαθμός του δεν ξεπερνά το 8.1.

Νεόφυτος Νεοφύτου: Πάλι χρεώνεται με σοβαρό λάθος στο ΑλκήΑπόλλωνας. Καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ζελάγια σε μια φάση που ο επιθετικός του Απόλλωνα έπεσε χωρίς να του γίνει φάουλ. Είχε και αλλά λάθη όμως το πέναλτι ήταν το πιο σοβαρό. Βαθμολογείται με 7.9.

Τιμόθεος Χριστοφή: Εξαιρετική απόδοση στο ΑνόρθωσηΟμόνοια. Είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν επέτρεψε αμφισβήτηση στις αποφάσεις του. Αντιμετώπισε στα ίσα τις ομάδες κάτι που του επέτρεψε ακόμα και στα λίγα λάθη να μην αμφισβητηθεί. Παίρνει βαθμό 8.4.

Κυριάκος Χριστοδούλου: Ξάφνιασε θετικά με την καλή απόδοση στο ΑΕΛΝέα Σαλαμίνα. Είχε πολλές και δύσκολες φάσεις το παιχνίδι αλλά κατάφερε να τις διαχειριστεί σωστά. Κάποια λανθασμένα σφυρίγματα δεν αλλάζουν την καλή του εικόνα. Βαθμολογείται με 8.3.

Γιώργος Νικολάου: Σφύριξε όπως μας συνήθισε. Σωστές οι πλείστες αποφάσεις του στο ΔόξαΕρμής και πολυ σωστά επισης σφύριξε στο τελος το πέναλτι υπέρ του Ερμή. Έπρεπε ομως να τιμωρήσει τον αμυντικό της Δόξας (Μουκτάρης) τουλάχιστον με κίτρινη κάρτα στην παράβαση πάνω στο Μακρίεφ.Παίρνει βαθμό 8.2.