«Η Ανόρθωση μας δέχεται άνευ προηγομένου πόλεμο»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έντονο παραμένει το κλίμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τις αναρτήσεις μελών και φίλων του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης που αφορούν την υπόθεση Ουζόχο να πληθαίνουν.

Την άποψη του για το πολύκροτο θέμα, εξέφρασε εκ νέου ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» στην πετόσφαιρα που διατηρεί και άριστες σχέσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα, Παναγιώτης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Πρόσφυγα της επαρχίας Αμμοχώστου,

Είναι προφανές ότι μετά τα τραγικά γεγονότα του 1974, η πλέον ακμάζουσα περιοχή Αμμοχώστου έχει περιέλθει στην λήθη.

Βλέπετε , σκορπιστήκαμε σε όλα τα μέρη της Κύπρου χάνοντας τον πυρήνα μας . Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην εκάστοτε κυβέρνηση να μην υπολογίζει στα κέντρα αποφάσεων τους Αμμοχωστιανούς , αφού όσο και αν ψάξεις δεν θα βρείς κανένα Αμμοχωστιανό σε σημαντικά πόστα.

Ο λόγος απλός μας ξέχασαν , δεν βλέπουν λύση και δεν μας υπολογίζουν , σου λένε θα μας αφομοιώσει το τοπικό στοιχείο και θα έχουμε την ανάγκη των εκ Λεμεσού , εκ Λευκωσίας , εκ Πάφου ή εκ Λάρνακας. Πλανώνται πλάνην οικτράν όμως , και λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Φίλοι Αμμοχωστιανοί και Ανορθωσιάτες , η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ είναι η κληρονομιά των παππούδων μας , των γονιών μας , εμάς προς τα παιδιά μας και αυτά στα δικά τους.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δέχεται ένα ανευ προηγομένου πόλεμο από παντού χωρίς να υπάρχει κανείς να την προστατεύσει στα κέντρα λήψεως αποφάσεων . ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ εσείς οι χιλιάδες περήφανοι πρόσφυγες προστατέψετε την

ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ με κάθε δυνατό τρόπο . Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ . ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ. Εσύ μπορείς η Αμμόχωστος και η Ανόρθωση το έχουν ανάγκη.

Στείλε το μήνυμα προς όλους ότι όποιος δεν μας σέβεται θα μας φοβάται. Μάχες και πολέμους δώσαμε αρκετούς , και νικήσαμε και αναγεννηθήκαμε και μεγαλουργήσαμε.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ …. ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ….. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…»

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!