Ανδρέας Χαπούπης: «Θέλουν, δεν θέλουν… θα μπούμε στην εξάδα»!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έντονο παραμένει το κλίμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τις αναρτήσεις μελών και φίλων του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης που αφορούν την υπόθεση Ουζόχο να πληθαίνουν.

Διαβάστε επίσης: Α. Χαπούπης: «Να φέρουμε όλοι το μυαλό μας!»

Την άποψη του για το πολύκροτο θέμα, εξέφρασε εκ νέου και το μέλος του συλλόγου της «Κυρίας», κ. Ανδρέας Χαπούπης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Ανορθωσάρα μας, ο κύριος Βρυωνίδης ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να απορρίψει εδώ και τώρα την ένσταση. Αν την αποδεχτεί είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρο πως θα την απορρίψει το πενταμελές εφετείο. Θα είναι άλλο ένα ανήθικο παιχνίδι, αν δεν αναβάλει η ΚΟΠ την αγωνιστική.

Η προσωπική και παράτυπη παρέμβαση στη δικαστική διαδικασία του κύριου Μιχαηλίδη είναι κάτι περισσότερο από παράνομη. ΟΧΙ και ξανά ΟΧΙ κύριε Μιχαηλίδη, δεν μπορείς να παίρνεις θέση προσωπικά και να εκμεταλλεύεσαι το κουστούμι του προέδρου του ΚΟΑ.

Δεν μπορείς τη στιγμή ακριβώς που αναμενόταν η ΑΠΟΦΑΣΗ να παρεμβαίνεις καταλυτικά στη δικαστική διαδικασία μέσω ραδιοφώνου. Με την πείρα που έχεις έπρεπε να ξέρεις ότι σοβαρά θέματα και μάλιστα δικαστικά λύνονται και προχωρούν με έγγραφα και ποτέ με το: “τηλεφώνα μου ρε φίλε μου και ρώτα με να σου πω”. Τούτη τη φράση τη χρησιμοποίησες πολλές φορές στο ραδιόφωνο.

Ξέρω πως πιθανόν να φοβήθηκες και κάποιους από τη Λεμεσό, από όπου και κατάγεσαι. Σε κάθε περίπτωση, η προσωπική σου παρέμβαση και ενέργειες θα καταλήξουν για σένα και τον επίσημο Απόλλωνα μπούμεραγκ.

Η λεγόμενη δικαστική διαδικασία κατάντησε τελικά από δικαστική σε διαπραγματευτική διαδικασία, δημόσια και ιδιωτική διαβούλευση.

Μόνο με την καθυστέρηση και τις αντιφάσεις γελοιοποιείται και χάνει η υπόθεση – ένσταση το κάθε τυχόν δίκαιό της.

Πέραν των άλλων απαράδεκτων κύριε Μιχαηλίδη, είναι το λιγότερο άνισο εσείς να μιλάτε και να παρεμβαίνεται δημόσια και ο κύριος Βρυωνίδης να μη δικαιούται να μιλά!

Ανορθωσάρα μας, ο επίσημος Απόλλωνας την ένσταση την έχει χαμένη και θα μας το πληρώσει και ΑΥΤΟΣ και ΟΣΟΙ ανήθικα τον υποστηρίζουν, επειδή ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ θα μπούμε εξάδα.

Ανορθωσιάτες ήρεμα και παθιασμένα προχωρούμε μπροστά!

Ζήτω η ΑΝΟ 💙💙💙»

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!