«Όταν ο άλλος δεν… πεινά, δεν θα κάνει ανήθικα πράγματα».

Ο ισχυρός άντρας της Ομόνοιας Αραδίππου έκανε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε για τα θέματα που αφορούν την ομάδα του, και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Χατζηματθαίου «στάθηκε» και στους «κόκκινους» φακέλους που ταλανίζουν τη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

«Όλα περιτριγυρίζονται γύρω από το οικονομικό. Όσο και αν προσπαθείς να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, πάντα σκοντάφτεις στο οικονομικό. Κλείνω 35 χρόνια εμπλοκής στα διοικητικά της Ομόνοιας Αραδίππου. Σίγουρα έχουν γίνει πράγματα στη Β΄ Κατηγορία, αλλά ουδέποτε έγινε κάτι που ήταν αποκλειστικά για τη Β΄ Κατηγορία. Δυστυχώς είναι στο έλεος των παραγόντων. Ότι γίνει θα είναι από τους ίδιους τους παράγοντες.

Το κάθε σωματείο φτάνει στα όρια του και εκεί χρειάζεται η βοήθεια από αυτούς που έχουν την τύχη του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είμαστε έρμαιο στους τέσσερεις ανέμους. Υπάρχει χάσμα από την Α΄ Κατηγορία. Ο κ. Κούμας μας υποσχέθηκε από την επόμενη χρονιά, ότι θα ρίξει το βλέμμα στη Β΄ Κατηγορία. Τα σωματεία εκπέμπουν SOS. Έχουμε εξαντλήσει τα όρια μας και ψάχνουν από αλλού. Ίσως η σωτηρία μας θα ήταν να ανεβούμε στη Α΄ Κατηγορία».

Για τους φακελους: «Υπάρχει ένα μαύρο πέπλο. Υπάρχουν σκιές παντού διότι ελάχιστοι είναι αυτοί που παρακολουθούν και δίνουν σημασία στις μικρές κατηγορίες. Όταν ο άλλος δεν… πεινά, δεν θα κάνει ανήθικα πράγματα».