Ο κόσμος «φωνάζει» πως θέλει το ποδόσφαιρο να μένει μακριά από σενάρια – κόμματα»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Λιάσος Λουκά σε αποκλειστική συνέντευξη στο Balla, τοποθετήθηκε για πολλά θέματα, ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε όσα τόνισε για την υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο.

Αναλυτικά:

«Παρακολουθώ ως απλός φίλαθλος την υπόθεση, αλλά αυτά που γίνονται δεν τιμούν κανέναν. Οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται και οι αποφάσεις να βγαίνουν άμεσα δίχως να ταλαιπωρούν τον κόσμο. Όταν έπαιξα με τον ΠΑΟΚ στο Champions League και τιμωρηθήκαμε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, στις 23.00 τελείωσε ο αγώνας και μία ώρα μετά μάθαμε την ποινή, αλλά και το χρηματικό πρόστιμο, αυτή είναι η σωστή τακτική. Ο κόσμος «φωνάζει» πως θέλει το ποδόσφαιρο να μείνει μακριά από σενάρια και κόμματα, αλλά όλες αυτές οι καθυστερήσεις, παρέα με τις αναβολές, ενισχύουν την καχυποψία η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια στους φιλάθλους. Δεν μας ταιριάζει αυτό το στιλ, επιβάλλεται να εκσυγχρονιστούμε σε όλες τις απόψεις. Όποιος φταίει ας τιμωρηθεί, εάν δε φταίει κάποιος ας «καθαρίσει» άμεσα.

Πάντως, όποια και από τις δύο πλευρές κερδίσει την υπόθεση να γνωρίζετε πως δε θα ηρεμήσουμε, αφού πάλι θα συντηρείται το πρόβλημα ανάμεσα στον κόσμο, με τις προκαταλήψεις και τις καχυποψίες. Για αυτό όμως, δεν φταίνε οι φίλαθλοι, αλλά οι αρμόδιοι που κάθε μέρα ανακαλύπτουν κάτι καινούριο, δεν έγινε κανένας φόνος για να βρίσκουν συνεχώς νέα στοιχεία, μιλάμε για μία συμμετοχή, ας αποφασίσουν με διαφάνεια εάν ήταν νόμιμη ή παράνομη».