Κυπριανίδης για VAR: «Αυτοί το προστατεύουν το άθλημα, εμείς το διασύρουμε»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης, έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην περιβόητη φάση του ακυρωθέν γκολ του Άγιαξ στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον οποίο έγινε για πρώτη φορά χρήση του VAR, στο Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, όπου αναφέρθηκε και στο προϊόν της χώρας μας.

Η τοποθέτηση: «Ότι και αν πουν στον διαιτητή μέσω της ενδοεπικοινωνίας, οι οδηγίες είναι πως αυτός θα πρέπει να παίρνει τελεσίδικη απόφαση. Υπήρχε μια κίνηση του ποδοσφαιριστή που ήταν οφ σάιντ. Κινήθηκε ουσιαστικά στο διάδρομο του τερματοφύλακα και του ανέκοψε την πορεία.

Όπως είδαμε και στο Μουντιάλ, στο VAR, δεν χαρίζονται στο οφ σάιντ, έστω και για ένα εκατοστό. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Ακόμα και ολλανδικό σάιτ που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα διαιτησίας, έγραψε πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ» ανέφερε για τη φάση, ενώ στη συνέχεια, υπογράμμισε τη σημασία της χρήσης του VAR στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας και τη σύγκριση, με τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την Κύπρο: «Αυτή είναι και η διαφορά που έχουμε με την Ευρώπη. Το προϊόν θέλουν να το προστατέψουν χωρίς να βλέπουν τα έξοδα. Ξοδεύουν για να το προστατέψουν. Η UEFA δίνει άφθονο χρήμα για το προϊόν τους. Εμείς στην Κύπρο το εξοστρακίσαμε να μην πω που… Αυτοί το προστατεύουν το άθλημα, εμείς το διασύρουμε».