Κύπελλο: Τέταρτη αλλαγή στην παράταση…

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία (12 Φεβρουαρίου 2019) αποφάσισε την τροποποίηση της προκήρυξης των διοργανώσεων του Κυπέλλου, έτσι ώστε, σε περίπτωση που αγώνας οδηγηθεί στην παράταση, οι ομάδες να δικαιούνται να πραγματοποιήσουν τέταρτη αλλαγή.

Στο Κύπελλο Coca – Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας καθώς και στο Κύπελλο Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, ο κανονισμός αυτός θα ισχύσει από την προημιτελική φάση των φετινών διοργανώσεων και έπειτα. Ως εκ τούτου, διευκρινίζεται ότι ο κανονισμός αυτό δεν ισχύει για τους αναβληθέντες αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola ΔόξαΑΠΟΕΛ και Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα.

Από την προημιτελική φάση θα ισχύσει ο κανονισμός αυτός και στο Κύπελλο Νέων U19 καθώς και στο Κύπελλο Γυναικών. Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό της FIFA, η τέταρτη αλλαγή στην παράταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα αν μια ομάδα πραγματοποιήσει ή όχι τις τρεις αλλαγές που δικαιούται στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!