«Αίσια έκβαση για την Ανόρθωση»

Ο δικηγόρος της Ανόρθωσης στην υπόθεση Ουζόχο Γιώργος Χριστοφίδης, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης.

«Έχει ολοκληρωθεί πλήρως η εκδίκαση της υπόθεσης και έχει επιφυλαχθεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Μας ενημέρωσε ότι θα γνωστοποιηθεί η απόφαση είτε το απόγευμα, είτε αύριο το πρωί. Το μόνο που πράγμα που μένει είναι να αξιολογήσει όσα έχουν τεθεί ενώπιων του και αν εκδώσει την ετυμηγορία του» δήλωσε αρχικά.

Πότε εκτιμάτε ότι θα εκδοθεί η απόφαση;
«Δεν μπορώ να τοποθετηθώ, απλά αναφέρω αυτά για τα οποία μας ενημέρωσε. Δεν επιδέχεται εκτιμήσεων το ζήτημα».

Μπορείτε να κάνετε κάποια πρόβλεψη;
«Δεν είναι σωστό να προβώ σε εκτίμηση ως προς την απόφαση. Αυτό που έχω να πω είναι ότι διατηρούμε την πίστη μας ότι θα έχει αίσια έκβαση για την Ανόρθωση».

Πως κύλησε διαδικασία, αγορεύσατε μόνο ή σας έχουν τεθεί και ερωτήσεις από τον Αθλητικό Δικαστή;
«Μας έχει καθορίσει την διαδικασία. Πριν την σημερινή μέρα υποβάλαμε γραπτώς τις θέσεις μας, αγορεύσαμε σε προφορικό επίπεδο, ο ίδιος ο Αθλητικός Δικαστής προέβηκε σε κάποιες ερωτήσεις, έγινε μια παραγωγική διαδικασία και επιφυλάχθηκε η απόφαση».

Ο ΚΟΑ έστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα;
«Έχουν τεθεί ενώπιων μας έγγραφα τα οποία κοινοποίησε ο ΚΟΑ. Επειδή διεξάγεται και ποινική διαδικασία και εμπλέκοντας πρόσωπα, θέλω να περιοριστώ ως εδώ και να μην αναφερθώ σε οτιδήποτε περισσότερο».