Τιμήθηκαν οι ήρωες Χριστοφή, Χρίστου και Λαμπρίας (pics)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Με μία σεμνή τελετή η Νέα Σαλαμίνα τίμησε τους ήρωες Κυριάκο Χριστοφή, Λοίζο Αντρέα Χρίστου και Κωστάκη Λαμπρία, που έδωσαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος και της εισβολής το 1974.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η τελετή στο οίκημα μας στη Λάρνακα, σε συνεργασία με τον Όμιλο Παλαιμάχων του Σωματείου, όπου τιμήσαμε τους ήρωες μας Κυριάκο Χριστοφή, Λοΐζο Αντρέα Χρίστου και Κωστάκη Λαμπρία, που έδωσαν την ζωή τους μαχόμενοι για την ελευθερία της πόλης μας και του τόπου μας κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος και της εισβολής το 1974.

Αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες των ηρώων μας στο οίκημα μας και ευχαριστούμε ολους τους φίλους που παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση μας τιμώντας τη μνήμη των ηρώων μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!