Όλα στραβά κι ανάποδα για την Ομόνοια 

Στην Ομόνοια τίποτα δεν πάει καλά. Σε κάθε αγωνιστική προκύπτουν προβλήματα τραυματισμών, χάνονται βαθμοί οι αποτυχίες είναι συνεχόμενες ενώ επικρατεί αστάθεια στην απόδοση της ομάδας. Όλα αυτά τα αρνητικά δικαιολογούν την 7η θέση που κατέχει αυτή την στιγμή στην βαθμολόγια. 

Και μετά γίνεται συζήτηση, για το πως θα προλάβει τις ομάδες που είναι πιο ψηλά της, στην βαθμολογία και να βρεθεί αυτή στο πρώτο γκρουπ.

Με όλα αυτά τα αρνητικά που την συνοδεύουν δύσκολα θα επιτευχθεί ο στόχος της εξάδας. Αυτή την στιγμή η Ομόνοια είναι στη 7η θέση, με 27 βαθμούς, τρεις μακριά από την 6η Νέα Σαλαμίνα και έξι από την 5η Ανόρθωση ενώ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης θα πάει στο Αντώνης Παπαδόπουλος να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και μετά την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Παράλληλα η Ομόνοια διαθέτει την χειρότερη επίθεση ενώ είναι στην προτελευταία θέση όσον αφορά τα τέρματα που έχει δεχθεί, από της ομάδες που κατέχουν μια θέση στην πρώτη εξάδα. Συγκεκριμένα το τριφύλλι σκόραρε μόλις 23 φορές ενώ παραβιάστηκε η εστία 24 φορές. Με αυτά τα νούμερα η Ομόνοια δεν μπορεί να πάει πουθενά και με δύο αγωνιστικές να απομένουν πρέπει να γίνουν πολλά για να βρεθεί αυτή στο πρώτο γκρουπ.

Τώρα, αν κάποιοι φίλοι της ομάδας με όλα αυτά τα αρνητικά θέλουν να μάθουν για την συνέχεια να τους ενημερώσουμε. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή κόντα στην Ανόρθωση εκτός έδρας. Θέλει νίκη για να μειώσει την διαφορά και να συνεχίσει όσο γίνεται να ελπίζει.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Αντζαγκούν ενώ ίσως είναι αποστολή ο Μόντες. Ο Λόρα που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Δόξα θα είναι όπως όλα δείχνουν εκτός από τον σημαντικό αγώνα με την Μεγάλη Κυρία. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Φράνιο Πρετσέ που δέχθηκε κίτρινη στο παιχνίδι με τη Δόξα και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Θέση στο αρχικό σχήμα με αυτά τα δεδομένα χτυπούν οι Μανρίκε και Μότα για τα δύο άκρα της πράσινης άμυνας.

Αντώνης Κέστας