Μέσα οι Ρομπέρζ – Σακέτι που θα προσφέρουν λύσεις…

Ο Απόλλωνας έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη, αφού δεν κατάφερε να φύγει χαρούμενος από το ντέρμπι της Λεμεσού.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την επικράτηση του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Παραλίμνι, αύξησε τη διαφορά των δύο στους τέσσερις βαθμούς, οι οποίοι πρέπει να καλυφθούν στο υπόλοιπο του «μαραθωνίου» για να αλλάξουν τα σκήπτρα στη λίγκα.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή γνωρίζουν τα δεδομένα, και θα «παλέψουν» για το 2×2 μέχρι την έναρξη των «play-offs» που αυτομάτως θα ρίξει τη διαφορά στον έναν πόντο, αφού η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος «κλείνει» με τη ματσάρα στο Τσίρειο που θα παίξει σημαντικό ρόλο

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως στον Απόλλωνα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τη «μάχη» μέσα στην έδρα της Αλκής για την 21η αγωνιστική. Η επιστροφή στα… τρίποντα αποτελεί υποχρέωση για όλους, ειδικότερα τώρα που επιστρέφουν δύο παίκτες που θα προσφέρουν λύσεις.

Στη φαρέτρα του έμπειρου τεχνικού οι Ρομπέρζ – Σακέτι, οι οποίοι θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα μέσα στο «Αμμόχωστος», ενώ ο Ουεντραόγκο αναμένεται να καλύψει τη σημαντική απουσία του Βασιλείου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο ικανός παίκτης που δοκιμάζεται σε αρκετές θέσεις, έχει αγωνιστεί ξανά ως αριστερό μπακ, και αυτή η πρόκληση δεν του φαίνεται δύσκολη, παρόλο που οι φίλοι των «κυανόλευκων» διατηρούν τις επιφυλάξεις τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή ο Μάρκοβιτς, ωστόσο, δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί από τον Σωφρόνη που θα τον συμπεριλάβει μόνο για ψυχολογικούς λόγους.

Κυριάκος Αποστόλου